بهترین برگه و قیسی زردآلو

بعد از چیدن زردآلو برای حفظ رنگ نارنجی آن هنگام خشک شدن، به آن دی اکسید سولفور اضافه می کنند که به مرور زمان به سولفیت تبدیل گشته و اضافه کردن غیر استاندارد و زیاد از حد آن برای افراد با بیماری های تنفسی می تواند خطرناک باشد.
پس بهتر است همیشه محصولات تازه قیسی و با کیفیت آن را تهیه و مصرف کنیم، مجموعه ما با خرید محصولات تازه و نمونه از تولیدکنندگان، بهترین آنها را مستقیم در اختیار مشتری قرار می دهد. هدف ما جلب رضایت مشتریان می باشد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما