قیسی خشکباری است که جهت تهیه بسیاری از مواد غذایی مختلف به کار برده می شود. کمپوت و مربای قیسی تنها دو نوع از فرآورده های مختلف آن هستند که به صورت صنعتی تولید می گردند.
برخی از مواد غذایی را می توان به شکل های مختلفی مصرف کرد و برخی دیگر را تنها به شکلی خاص می توان استفاده نمود. همه ما از خلاقیت، تغییر و تحول خرسند می شویم به همین دلیل مواد غذایی که می توان از آن ها به روش های مختلف بهره مند شد را، دوست داریم. قیسی یکی از این خوراکی ها می باشد که آن را به شیوه های متفاوت، متنوع و بسیار جالب می توان در آورد.
تهیه این گونه مواد خوراکی خلاقانه با محصولات طبیعی و ارگانیکی همچون قیسی نقش موثری در سلامتی خواهند داشت، ضمن این که تحول لازم بوجود آمده و حس تنوع طلبی جهت نیازمند بودن به اشکال مختلف، ارضا گشته است.
مربا و کمپوت قیسی
قیسی طعم ترشی دارد، البته ترشی آن خفیف و خوشمزه است، سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی می باشد، خواص قیسی باعث شده است صنایع تبدیلی آن پر رونق باشد. بسیاری از خریداران قیسی را به صورت فله در بسته بندی های بزرگ که به شکلی کاملا بهداشتی تولید شده است، جهت تهیه انواع مربا و کمپوت قیسی خرید می نمایند. سفارش اینترنتی قیسی امکان خرید و فروش آن را در نقاط مختلف دنیا راحت تر نموده است، همان طور که اشاره شد، قیسی یکی از کالا های صادراتی ایران به شمار می رود.
منبع: بازار آجیل و خشکبار ایران
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.