قیسی های طلایی به روشی خاص تهیه و تولید می گردند که دسترسی به انواع آن از طریق سایت عرضه کننده خشکبار ها، امکان پذیر شده است.
قیسی ها دارای انواعی متنوع هستند، دسته ای از بهترین قیسی ها که رونق ویژه ای در بازار فروش و در نهایت مصرف دارند، قیسی های زردآلو می باشند. قیسی طلایی نمونه ای از قیسی زردآلو می باشد.
از جمله مهمترین ویژگی این دسته از قیسی ها، رنگ زیبای آن ها می باشد که باعث شده است این محصولات برای کاربرد های مختلف و متعدد همچون آجیلی و تنقلاتی گزینه ای بسیار مناسب به شمار رود.
منبع: بازار آجیل و خشکبار ایران
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.