تولید عمده قیسی طلایی زردآلو اعلا

تولید عمده و انبوه قیسی باعث شده است ایران توانایی صادرات این محصول را به مناطق مختلف داشته باشد. قیسی های طلایی زردآلو با کیفیت اعلا از جمله خشکبار های تولید شده در مناطق مختلف هستند.
حتما شما هم شاهد انواع قیسی ها در خشکبار فروشی ها بوده اید، دسته ای از بهترین نوع خشکبار های مصرفی که در مناطق مختلف ایران تولید می شوند، فراوانی قیسی به دلیل باغات میوه های آلو در انواع مختلف می باشد که پرورش دهنده مقادیر زیادی از این محصولات هستند.
قیسی طلایی زردآلو از جمله بهترین نوع قیسی در بازار است، با کیفیت اعلا تولید شده و در اختیار مصرف کنندگانی قرار می گیرد که از آن برای تولید محصولاتی متنوع، استفاده می کنند.
منبع: بازار آجیل و خشکبار ایران

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما