قیسی ها در اردبیل به روش های مختلفی تولید می شوند. قیسی های سیاه چگونه تولید می شوند؟ چه عاملی باعث تغییر رنگ هنگام خشک شدن، می شود؟
قیسی ها مهمترین خشکبار های تولید شده در اردبیل به شمار می روند، این محصولات به صورت های مختلفی متناسب با رای و نظر خریداران در مناطق مختلف دنیا توزیع می گردند.
آنچه در این مقاله میخوانید:
تولید قیسی در اردبیل
تولید کنندگان قیسی در اردبیل از روش های مختلفی برای حصول این نوع خشکبار استفاده می کنند. قیسی های سیاه که به روش آفتابی و ارگانیک تولید شده اند، توجه بسیاری از مصرف کنندگان را جلب نموده اند. عدم استفاده از مواد شیمیایی نگهدارنده باعث تغییر رنگ قیسی ها به سیاه می شود.
منبع: بازار آجیل و خشکبار ایران
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.