سایر انواع قیسی های سیاه در اردبیل به صورت عمده تولید می شود. خریدار قیسی سیاه این محصول را با چه هدفی و چگونه تهیه می نماید؟
قیسی از جمله بهترین نوع محصولات تولید شده در اردبیل می باشد، بهترین قیسی ها با کیفیت درجه یک در این منطقه تولید می گردد، این امر موجبات خرسندی سایر مصرف کنندگان را فرآهم نموده است.
قیسی های سیاه که دارای انواع مختلفی هستند به روش های متعددی تولید می شوند، این محصولات در کاربرد هایی متنوع استفاده می شوند، خریدار قیسی سیاه این محصول را متناسب با نوع منحصر به فردی که دارد، تهیه و به کار می برد.
منبع: بازار آجیل و خشکبار ایران
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.