خرید و فروش قیسی مغزدار

قیسی زردآلو از خشک کردن میوه آن به دست می آید، جالب است بدانید نوع مغزدار آن به این صورت تهیه می شود که میوه های رسیده تر را جدا می کنند، هسته آن را شکسته و مغز آن را دوباره درون میوه قرار می دهند و باهم خشک می کنند! مصرف زیاد قسیی زردآلو مضراتی دارد و هسته آن برای خنثی کردن این مضرات مفید می باشد، پس در واقع مصرف هر دوی آنها باهم بهتر است. این محصول به عنوان تنقلات در مهمانی ها بسیار مصرف می شود و یک خوراکی بی نظیر است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما