برگ قیسی خشک شده با طعم ترش خود، از بهترین خواص و فوایدی که می تواند به همراه داشته باشد که مهم ترین آن، لاغری است.
یکی از خشکبار هایی که همیشه در مورد خواص و فواید آن بحث های طولانی می شود، قیسی است، قیسی که به روش های مختلف تولید می شود، نام های متفاوتی نیز خواهد داشت. برگ قیسی یکی از نمونه های قیسی است که با اندکی تفاوت در شکل میوه زردآلو تولید می گردد.
برگه قیسی تهیه شده از آلو های مختلف می باشد، این دسته از میوه ها دارای طعم های مختلف ترش و شیرین می باشند. به نظر شما خواص قیسی ترش بیشتر است یا قیسی شیرین؟
خواص انواع قیسی های مختلف
همان طور که در بالا به طور مختصر بیان شد، قیسی از جمله خشکبار هایی است که انواع مختلفی دارد، برخی از تفاوت ها، در قیسی به علت تنوع و گوناگونی در ماده اولیه آن ایجاد می گردد. ترش و یا شیرین بودن قیسی به نوع زردآلو آن که خشک می شود، بستگی خواهد داشت. تفاوت عمده در خواص قیسی ترش و شیرین در میزان قند و کالری آن ها می باشد. قیسی های شیرین قند بیشتر و متناسبا کالری افزون تری دارند.
استفاده از قیسی های ترش
قیسی های خشک ترش همچون قیسی های شیرین طرفداران زیادی دارند زیرا خواص آن ها به جز موردی که ذکر شد، یکسان می باشد. قیسی تامین کننده کلسیم، منزیم، پتاسیم، آهن و دیگر مواد ضروری برای بدن می باشد. قیسی های ترش به علت کالری کمتر در رژیم های لاغری بیشتر استفاده می شوند.
منبع: بازار آجیل و خشکبار ایران
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.