طرز تهیه قیسی شیرین آفتابی

قیسی به دلیل روش های مختلفی که برای تولید دارد، انواع گوناگونی دارد در ادامه در مورد طرز تهیه قیسی شیرین که به روش آفتابی تولید شده باشد، صحبت می کنیم.
قیسی از جمله میوه های خشکی می باشد که تنوع در آن زیاد می باشد، قیسی زردآلو به دلیل اینکه زردآلو طعم های متفاوتی دارد، تنوع طبیعی در طعم و مزه آن نیز وجود دارد. قیسی ها به منظور های مختلف تهیه می شوند، زیرا استفاده از آن به صورت خام و پخته شده امکان پذیر می باشد. لازم به ذکر است قیسی پخته شده، هنوز خواص موجود در آن را دارد و بی خاصیت نخواهد بود.

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

تولید قیسی آفتابی

هر روشی برای تولید قیسی مزایای خاص خودش را دارد، تولید قیسی به روش آفتابی با وجود قدیمی بودن هنوز هم مورد توجه بسیاری از تولید کنندگان آن می باشد. قیسی آفتابی رنگ تیره تری نسبت به قیسی های صنعتی تولید شده دارد زیرا برای آن از مواد شیمیایی ثابت کننده رنگ استفاده نمی کنند.
این محصولات برای کسانی که به مواد شیمیایی حساسیت دارند و یا اینکه به جهت بیماری، منع مصرف این گونه مواد شیمیایی را داشته باشند، گزینه ای مناسب خواهد بود. هر چند افراد سالم نیز باید سعی نمایند، مواد غذایی طبیعی را ملاک قرار دهند.

قیسی شیرین

طرز تهیه قیسی شیرین

قیسی شیرین دو نوع مختلف دارد، نوعی از آن که به صورت طبیعی از آلو و زردآلویی تهیه می گردد که طعم شیرینی دارد، و به طور طبیعی قیسی خشک آن نیز شیرین می باشد. قیسی شیرین شده ای وجود دارد که حین تولید در شربتی از ماده ای شیرین که ممکن است از عسل و یا شکر حاصل شده باشند، غوطه ور شده و طعم ترش مزه آن شیرین می گردد. تفاوت در محصولات، مورد پسند افراد با ذائقه های مختلف می شود.
منبع: بازار آجیل و خشکبار ایران

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما