فرق زردآلو تازه با قیسی

زردآلو تازه و رسیده یکی از میوه هایی است که برای خشک کردن مناسب است اما فرق قیسی با این میوه در چیست؟
زردآلو و قیسی آن از جمله مواد غذایی است که طرفداران زیادی دارد و با عرضه آن در بازار شاهد استقبال مناسبی از آن هستیم. علاوه بر مصرف تازه روش های دیگری نیز برای استفاده از خواص زردآلو وجود دارد.
یکی از متداول ترین روش ها برای این منظور، خشک کردن است که در آن زردآلوی تازه و رسیده به خشکبار قیسی و قابل استفاده در سایر فصول تبدیل می گردد. خشک نمودن زردآلو یکی از بهترین روش ها برای افزایش ماندگاری این میوه می باشد که کاربرد ها و مصارف مختلف آن راحت تر و بیشتر شده است.

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

شناخت بیشتر قیسی

قیسی در ایران به دو محصول متفاوت گفته می شود، نوعی زردآلو تازه و مرطوب که نام آن قیسی است. اما آنچه که در عوام بیشتر قیسی گفته می شود، زردآلو خشک شده می باشد. به عبارتی بیشتر مردم زردآلوی خشک را قیسی می دانند و تنها در برخی از مناطق می باشد که به نوعی آلو، قیسی گفته می شود.

قیسی خشک

تولید قیسی خشک زردآلو

قیسی از خشک کردن میوه زردآلو حاصل می شود، این میوه دارای ترکیبات بسیار ارزشمندی می باشد که باعث شده است، بدین روش برای زمان های مختلف سال در دسترس قرار گیرد، ضمن این که قیسی یکی از خشکبار های ضروری به شمار می رود زیرا علاوه بر مصارف آجیلی، کاربرد های گوناگون و متنوعی دارد که دسترسی به آن را پر اهمیت نموده است.

تفاوت قیسی و زردآلو را می توان در میزان آب موجود در آن ها دانست، زردآلو طی فرآیند خشک کردن که به روش های مختلفی صورت می گیرد به خشکبار قیسی تبدیل می شود که زمان و شرایط نگهداری بیشتر و بهتری خواهد داشت.
منبع: بازار آجیل و خشکبار ایران

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما