آیا تا به حال فکر کرده اید قیسی و میوه زردآلو چه تفاوت و شباهت هایی با هم دارند؟ خواص و ویژگی های قیسی خشک و زردآلو تازه فرق دارد؟
قیسی یکی از مهمترین محصولات تولید شده در ایران می باشد که علاوه بر توزیع و پخش در بازار های داخلی در بازار های خارجی مشتریان بالقوه ای دارد. قیسی در مناطق مختلف به گونه های مختلفی، مصرف می شود. استفاده از قیسی به منظور بهره مندی از ترکیبات و خواص آن می باشد که برای همه افراد ارزشمند است. قیسی و زردآلو با هم تفاوت ها و شباهت هایی دارند که شاید دانستن آن ها برای برخی از افراد جذاب باشد.
شباهت های بین قیسی و زردآلو
قیسی و زردآلو هر دو دارای طعم ترش و یا شیرین هستند، برخی از آن ها شیرین و برخی ترش مزه می باشند. این دو محصول به وفور در ایران تولید می شوند؛ از جمله بهترین مواد غذایی برای انسان ها به شمار می روند. مصرف قیسی و زردآلو برای همه افراد در هر سنی مفید می باشد و بهره مندی از خواص آن را ممکن می سازد.
تفاوت بین قیسی و میوه زردآلو
قیسی شکل تبدیل شده ای از میوه تازه زردآلو می باشد، زردآلو طی فرآیندی که به روش هایی مختلف صورت می گیرد، به قیسی تبدیل می شود. قیسی زردآلو خشکباری است که از جهات مختلفی با میوه زردآلو متفاوت می باشد. قیسی را می توان برای مدت زمان بیشتری نگه داشت، ضمن این که شرایط نگهداری آسان تری نسبت به میوه زردآلو دارد. همین امر باعث شده است، خرید و فروش عمده قیسی آسان تر از میوه تازه زردآلو باشد که نیازمند تمهیداتی ویژه می باشد.
منبع: بازار آجیل و خشکبار ایران
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.