قیسی های خشک تولید شده در تهران، با قیمت مقرون به صرفه به فروش می رسند. بهترین قیسی های تهران دارای چه نوعی می باشند؟
تهران به عنوان پایتخت ایران، توزیع و عرضه مناسبی را برای قیسی های خشک فرآهم نموده است، ضمن این که، قیسی ها در تهران با تنوعی قابل توجه تولید می شوند و برای مصارف مختلف، آماده مصرف خواهند بود.
آنچه در این مقاله میخوانید:
انواع قیسی تهران
قیسی های خشک تهران، غالباً از نوع قیسی زردآلو بوده زیرا این منطقه از بزرگترین تولید کنندگان میوه زردآلو و آلو قیسی به شمار می رود، قیسی های زردآلو به صورت برگه و به دو روش آفتابی و دودی تهیه شده و در بازار های مختلف عرضه می گردند.
منبع: بازار آجیل و خشکبار ایران
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.