قیمت آلو قیسی خشک سیاه

قیسی خشک، میوه خشک آلو و زردآلو می باشد که رنگ آن متناسب با نوع میوه و روش تولید متفاوت می شود. برخی از آلو قیسی ها دارای رنگ سیاه می باشند.
قیسی خشک یکی از محصولات ایرانی است که انواع مختلفی دارد از آنجایی که آلو ها، گوناگونی زیادی دارند، قیسی ها نیز متفاوت می باشند، البته هر کدام از این میوه ها، اسم های مشخصی دارند و خشک شده آن ها نیز با اصطلاحات خاصی شناخته می شوند. در عموم به آلو های خشک شده قیسی گفته می شود.

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

قیسی خشک

آلو قیسی های خشک شده

آلو ها دارای رنگ های زرد، سیاه و دارای پوستی براق و یا مخملی هستند، این میوه ها هر کدام بافت متفاوتی دارند، برخی از آن ها آبدار تر و برخی دیگر گوشتی تر هستند، طعم و مزه های متفاوتی نیز دارند، خشک شده آن ها به شکل های مختلف استفاده می شود. قیسی نوعی آجیل شیرین و یا نوعی مواد اولیه در تهیه غذا ها می باشد.
قیسی و یا برگه ای که طرفداران خیلی زیادی دارد با دو رنگ در بازار دیده می شوند، برخی طلایی و نمونه هایی دیگر رنگ قهوه ای متمایل به سیاه دارند، هر دو آن ها از یک نوع میوه، که همان زردآلو است تهیه می شود، اما به جهت روش تولید متفاوت، رنگ حاصل شده برای این محصول طلایی و یا سیاه می باشد.
قیسی های قهوه ای متمایل به سیاه به دلیل اینکه به صورت طبیعی خشک شده اند و مواد افزودنی ندارند، دچار تغییر رنگ می شوند، در صورت وجود تثبیت کننده های رنگ، قیسی و یا برگه قیسی خشک طلایی تولید می گردد. قیمت آلو قیسی سیاه کمتر از قیسی های طلایی می باشد که البته موارد کیفی دیگری در تعیین قیمت آن ها نیز موثر هستند.
منبع: بازار آجیل و خشکبار ایران

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما