طعم قیسی وابسته به میوه ای است که از آن تهیه می شود. اگر میوه ترش باشد قیسی تولید شده نهایی نیز ترش می باشد، اگر میوه شیرین باشد طعم قیسی نهایی شیرین می باشد. پس باید در تهیه قیسی ها دقت لازم را به کار برد و نوع گوشتی و شیرین میوه تازه را به کار برد، معمولا به این نوع قیسی ها نوع صادراتی و درجه یک می گویند. قیمت قیسی درجه یک کمی بالاتر از سایر قیسی ها می باشد ولی در ارسال آن مشکلی نبوده و به سادگی می توان آن را به اقصی نقاط جهان صادر کرد.
برای خرید انواع قیسی شیرین صادراتی با قیمت تولیدی با ما در ارتباط باشید و آن را بی واسطه از کارخانه تهیه نمایید، بی شک محصولات ما بهترین و تازه ترین نوع موجود در بازار می باشند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.