قیسی های زردآلو دودی، نمونه ای از خشکبار های برتر به شمار می روند که با قیمت خرید مناسب عرضه می شوند. این نوع خشکبار چگونه تهیه می گردد؟
قیسی زردآلو دارای روش های مختلفی برای تهیه می باشد، به طور کلی خشک کردن قیسی ها به منظور استفاده از آن ها برای مدت زمان بیشتری صورت خواهد گرفت. قیسی های زردآلو با استفاده از دود گوگرد، خشک می شوند که این ماده سبب می شود، رنگ قیسی، بدون تغییر باقی بماند.
نمونه های قیسی زردآلو دودی در مقادیر عمده، و با قیمتی مناسب در بازار ها عرضه می شوند. خرید قیسی های زردآلو دودی با اهدافی مختلف صورت می گیرد.
منبع: بازار آجیل و خشکبار ایران
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.