قیمت قیسی خشک ارزان طلایی

انواع مختلف قیسی و برگه قیسی زردآلو خشک با قیمت ارزان و مناسب در بازار های داخلی و خارجی فروخته می شود. چرا رنگ برخی از قیسی ها طلایی می باشد؟
قیسی خشک یا همان قیسی زردآلو انواع مختلفی دارد که برخی از نمونه های متنوع بوجود آمده از آن به دلیل نوع تولید متفاوت می باشد. خشک کردن زردآلو به دو روش اصلی آفتابی و صنعتی صورت می گیرد. در روش آفتابی با بهره مندی از حرارت و گرمای خورشید تبخیر آب درون زردآلو باعث خشک شدن آن می شود.
در روش صنعتی با بهره مندی از دستگاه های تولید میوه خشک، قیسی ظرف کمترین زمان ممکن خشک می گردد. به طور کلی هر کدام از این روش ها مزایایی دارند که باعث تداوم تولید قیسی به وسیله آن ها شده است.

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

قیسی خشک

فروش قیسی طلایی

زردآلو رنگ زرد طلایی دارد که در صورت خشک شدن به روش آفتابی، به رنگ قهوه ای تبدیل می شود، اما در روش های صنعتی با افزودن نوعی تثبیت کننده رنگ، قیسی طلایی حاصل می گردد. این نوع قیسی در آجیل های میوه، آجیل های شیرین و برای تهیه انواع خورشت به کار برده می شود. همچنین فراورده های مختلفی را با قیسی طلایی می توان تهیه نمود.
خرید و فروش قیسی های طلایی رونق زیادی دارد، ایران علاوه بر تامین قیسی در بازار های داخلی، سهم زیادی در خرید و فروش این نوع خشکبار به مشتریان خارجی داشته است.
منبع: بازار آجیل و خشکبار ایران

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما