زردآلو یکی از میوه هایی می باشد که به صورت خشک شده در مقادیر انبوه تولید می گردد، قیسی نامی اختصاصی است که به این نوع میوه خشک اتلاق می گردد. مرکز خرید این محصولات کدام مراکز هستند؟
زردآلو از جمله میوه های بسیار خوشمزه و پر طرفدار می باشد، این میوه دارای مزه های مختلفی می باشد، برخی شیرین و برخی ترش می باشد، نمونه هایی از زردآلو وجود دارد که طعمی مابین ترش و شیرین دارند. زردآلو دارای پوستی نازک و هسته ای تقریبا بزرگ است.
جهت خشک کردن زردآلو و تولید قیسی هسته آن به روش های مختلف جدا می شود، این امر باعث می شود قیسی دارای انواع مختلفی شود، تنوع در شکل قیسی خوشایند مصرف کنندگان می باشد. لازم به ذکر است به دلیل نازک بودن پوست آن، همراه با پوست خشک می گردد.
تولید و عرضه انواع قیسی
در بالا تنها به یکی از روش هایی که باعث می شود، قیسی ها متفاوت شوند، اشاره نمودیم، تولید کننده قیسی از روش های مختلفی استفاده می کند تا آن را به صورت های مختلفی در آورد. قیسی خشک شده همچون زردآلو پر خاصیت می باشد، به همین دلیل است که مصرف آن شیوع روز افزونی دارد.
خواص مصرف قیسی
از آنجایی که زردآلو و قیسی از جمله مواد غذایی طبیعی و گیاهی می باشند، ترکیبات درون آن ها از اهمیت زیادی برخوردار می شود، زیرا مصرف مقدار و میزان آن دارای محدودیت نیست و منعی برای مصرف نخواهد داشت، هر فردی در هر سنی می تواند این نوع میوه خشک را مصرف نمیاد.
قیسی حاوی مقادیر زیادی آهن، پتاسیم، روی و کلسیم می باشد. میوه خشک زردآلو و یا همان قیسی را می توان به صورت جزئی از خشکبار فروشی ها و یا آجیل فروشی ها خرید نمود زیرا یکی از اجزای آجیل های شیرین به شمار می رود.
منبع: بازار آجیل و خشکبار ایران
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.