کارخانه تهیه آلو قیسی خشک صنعتی

کارخانه های تهیه آلو قیسی به صورت خشک شده و با روش صنعتی دارای فضایی استاندارد می باشند. آیا محیط و مکان تولید محصول می تواند در کیفیت آن تاثیر گذار باشد؟
هر نوعی از محصول در محیطی ویژه و مخصوص تولید می شود، چه تولید طبیعی باشد و چه مصنوعی. حتی محصولاتی به صورت طبیعی از دل خاک بیرون می آیند، نیازمند شرایطی خاص و ویژه می باشند تا بالا ترین و بهترین کیفیت را حاصل نمایند. در تولیدات مصنوعی و غیر طبیعی به دلیل این که بسیاری از شرایط قابل تنظیم و تغییر می باشد، محیط و مکان از اهمیت زیادی برخوردار می باشند.

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

تهیه آلو قیسی خشک

کارخانه های تولید قیسی این نوع خشکبار را به دو صورت صنعتی و آفتابی تولید می نمایند. در کارخانه های تولید صنعتی آلو قیسی دستگاه ها و امکاناتی وجود دارد که فرآیند تولید قیسی توسط آن ها به صورت اتوماتیک صورت می گیرد. در پیشرفته ترین این دستگاه ها،احتمال دخالت انسان کمتر می باشد، این امر دقت فرآیند تولید را افزایش خواهد داد.
تهیه آلو قیسی جهت خشک کردن از باغاتی انجام می شود که به واسطه فراوانی و تولیدات وسیع در دسترس می باشند، تازگی آلو ها در کیفیت قیسی تولید شده، تاثیر گذار خواهد بود. مناطق مختلفی از ایران تولید کننده انواع آلو هایی می باشند که به عنوان ماده اولیه و اصلی در تولید انواع و اقسام مختلف قیسی ها مورد استفاده قرار می گیرد.
تولید فراوان قیسی باعث شده است، صادرات آن به کشور های خارجی زیادی انجام شود، این امر باعث وسعت دادن بازار مصرف و همچنین فروش آن خواهد شد که مسلما در پیشرفت و تغییر و تحولات مثبت در تولید قیسی و همچنین شیوه های عرضه و توزیع آن در بازار موثر خواهد بود.
منبع: بازار آجیل و خشکبار ایران

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما