تعدد کارخانه های تولید قیسی باعث ایجاد فضایی رقابتی شده است، که منجر به ورود بهترین قیسی ها با عالی ترین درجه کیفی در بازار شده است.
رشد و توسعه کارخانه های تولید کننده قیسی در کیفیت این نوع خشکبار تاثیر ویژه ای داشته است، تغییر و تحول اساسی در روند تولید برخی از محصولات، باعث می شود بازار فروش آن نیز متفاوت تر از قبل باشد. قیسی یکی از خشکبار ها یا بهتر است بگویم نوعی میوه خشک می باشد که سال های زیادی است که در ایران به صورت انبوه تولید می شود و به فروش می رسد.
اما امروزه نحوه تولید قیسی به واسطه به وجود آمدن کارخانه هایی که دارای دستگاه هایی پیشرفته و مدرن هستند، شکل تهیه و عرضه آن را تغییر داده اند. قیسی در کارخانه ها به شکل آفتاب خشک و صنعتی تولید می شود. قیسی هایی که به واسطه آفتاب خشک می شوند، رنگ تیره تری دارند اما قیسی های صنعتی به دلیل داشتن مواد افزودنی رنگ طلایی خود را حفظ می نمایند.
خرید بهترین نوع قیسی
بهترین نوع قیسی را از مراکز خرید و فروش تخصصی آن که با تولید کننده آن ارتباط نزدیکی دارند و به عبارتی تامین کننده اصلی آن هستند، با کیفیت عالی و تازه تهیه نمایید. در کارخانه های تولید قیسی عملیات بسته بندی آن نیز انجام می شود، این امر برای مشتریانی که بسته بندی خشکبار ها را بیشتر می پسندند، می تواند رضایت بخش باشد.
منبع: بازار آجیل و خشکبار ایران
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.