کالری انواع برگه قیسی خشک برای مصرف آن حائز اهمیت می باشد، قیسی دارای طعم های مختلفی از قبیل ترش، شیرین و ملس هستند.
برگه قیسی های خشک انواع مختلف دارند، جالب ترین تفاوت بین قیسی ها در طعم آن ها می باشد که برای مصارف مختلف مورد توجه می باشد. قیسی ها دارای انواع ترش، شیرین و مزه ای بین این دو طعم هستند. هر کدام از آن ها مخاطبان خاص خود را دارند به همین دلیل به صورت خام و یا پخته شده در مواد غذایی دیگر به کار برده می شوند.
برگه قیسی نوعی از قیسی می باشد که به مقدار زیاد تولید می شود و عرضه آن در بازار به اندازه قیسی ها، رواج دارد. بنابراین همچون قیسی، دارای بسته بندی های مختلف جهت عرضه می باشد.
انواع برگه قیسی خشک
برگه قیسی های خشک شده در انواع طعم ها، از جمله مواد غذایی غنی و پر خاصیت به شمار می روند، منبعی از بهترین نوع املاح و ویتامین ها می باشند. قیسی ترش کالری کمتری نسبت به قیسی های شیرین دارند به همین دلیل مورد توجه کسانی می باشد که قصد دریافت کالری کمتری برای بدن خود دارند.
موارد استفاده از قیسی
قیسی شیرین و قیسی ترش خواص مشابهی دارند، از آن جایی که قیسی فرآورده های مختلفی دارد، بنابراین هر کدام از آن ها را می توان در موردی خاص به کار برد. قیسی شیرین در مربا، قیسی ترش در ترشی ها، استفاده می شود که این مصارف تنها یکی از نمونه فراورده های مختلف قیسی می باشد.
منبع: بازار آجیل و خشکبار ایران
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.