کالری برگه قیسی باعث شده است این نوع میوه خشک بیشتر مورد توجه قرار گیرد. قیسی خشک طلایی به شکل خام یا پخته شده استفاده می شود.
یکی از ویژگی های مواد غذایی که برای بسیاری از مصرف کنندگان اهمیت زیادی دارد، کالری موجود در آن ها می باشد. مواد غذایی ویژگی ها و خصوصیات متفاوتی دارند که برای مصرف می توان با بالا بردن سطح آگاهی نسبت به آن ها، به شیوه ای سالم تر از آن ها بهره مند شد.
قیسی یکی از مواد خوراکی می باشد که در انواع مختلف تولید می شود، هر چند تولید قیسی از گذشته باب بوده است اما امروزه شاهد تغییر و تحولاتی در آن هستیم که خروجی نیز تحت تاثیر تغییراتی که در روند تولید صورت گرفته است، اندکی تغییر یافته حاصل می گردد.
قیسی خشک همان طور که می دانید به دو صورت طلایی و قهوه ای تولید می شود، قیسی و برگه قیسی به شکل خام و پخته شده در غذا ها به کار برده می شوند، کالری موجود در قیسی کم می باشد به همین دلیل است که مصرف آن به هر شکلی، منعی نخواهد داشت.
مصارف برگه قیسی خشک
کالری کم و خواص بسیار زیاد در قیسی باعث شده است کاربرد های مختلفی داشته باشد، امروزه علاوه بر تولید انبوه قیسی و برگه قیسی خشک شده، انواعی از لواشک ها، ترشک ها، مربا، ترشی و کمپوت ها توسط این نوع ماده غذایی تولید می شود. تولیدات مختلف که مستلزم صرف زمان و هزینه می باشند به علت خواصی است که در قیسی وجود دارد و به جهت بهره مندی همه گونه از آن صورت می گیرد.
منبع: بازار آجیل و خشکبار ایران
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.