مصرف قیسی آفتابی سیاه شیرین

کاربرد های مختلف قیسی باعث شده است مصرف آن افزایش داشته باشد. قیسی شیرین سیاه که به صورت آفتابی تولید شده است چه خاصیتی دارد؟
یکی از بزرگ ترین مزیت های قیسی این است که می توان آن را در هر فصلی از سال بدون دغدغه و با دسترسی کامل خرید نمود، از آنجایی که قیسی نوعی میوه خشک خشکباری می باشد، در هر زمانی از سال وجود دارد و می توان از آن بهره مند شد، با توجه به این که نیازمند شرایطی خاص برای نگهداری نمی باشد، با این وجود تولید کنندگان بسته بندی هایی متنوع برای قیسی در نظر گرفته اند که نگهداری و همچنین کارایی آن را افزایش خواهد داد.

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

تولید قیسی به روش آفتابی

یکی از روش های تولید قیسی روش آفتابی است که میوه به صورت ارگانیک تبدیل به قیسی می شود، این نوع محصولات بسیار مورد توجه می باشند و از ارزش بالایی برخوردار هستند. قیسی در روش آفتابی دارای رنگ سیاه و تقریبا تیره ای می باشد. تمامی کاربرد های قیسی های صنعتی را خواهد داشت ضمن این که به صورت ارگانیک تولید شده است.
قیسی شیرین خواهان زیادی دارد، علاوه بر داشتن، آهن، کلسیم، منزیم، پتاسیم دارای قند می باشد که از افت قند خون نیز جلوگیری می نماید، قیسی شیرین استفاده و کاربرد بیشتری به صورت آجیلی و خام خواهد داشت، خصوصا اگر به صورت ارگانیک تولید شده باشد. قیسی ارگانیک به دلیل این که دارای هیچ نوعی از مواد شیمیایی نمی باشد، برای بدن بسیار مفید و ارزشمند خواهد بود.
منبع: بازار آجیل و خشکبار ایران

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما