قیسی یکی از تنقلات قدیمی ایرانی است که به دلایلی چون ماندگاری در تمام دوران سال ، خواص فراوانی چون ویتامین های C و A ، فیبر رژیمی ، پتاسیم و آهن و… طرفداران زیادی داشته است. امروزه انواع با کیفیت این خوراکی مغذی به بازارهای تجارت بین المللی و صادرات نیز راه پیدا کرده است. با کیفیت ترین قیسی کشور، تولید شهرهای مرند، تبریز، آذر شهر و شهرستان های اطراف آن می باشد. یکی از پرطرف دارترین انواع قیسی، برگه قیسی زرآلو می باشد. لذا، شرکت بازرگانی آوا گستران عرضه و فروش برگه قیسی زردآلو مناسب صادراتی را آغاز کرده است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.