خواص ترشی قیسی تولید شده باعث شده است مصرف آن مورد توجه باشد. ترشی قیسی با کیفیت درجه یک از بهترین نوع قیسی ها تهیه می شود. این محصول چه خاصیتی دارد؟
یکی از مهمترین فراورده های قیسی ها، ترشی می باشد، با هر نوعی از قیسی می توان ترشی تهیه نمود، البته منظور انواع قیسی آلو ها می باشد. همان طور که می دانید قیسی از انواع آلو هایی تهیه می شود که برخی ترش و برخی نیز شیرین می باشند.
تفاوت در طعم قیسی ها یکی از مهمترین تمایز های بین این محصول است که جذابیت خاصی به آن می دهد. آلو قیسی های ترش، عموما برای تهیه ترشی به کار برده می شوند، اما قیسی های معروف زردآلو نیز تولید کننده بهترین نوع ترشی خواهند بود که طرفداران زیادی دارند.
خواص ترشی قیسی
ترشی قیسی به عنوان یک نوع چاشنی همراه غذا مصرف می شود، طعم ترش این محصول قیسی، مورد پسند بسیاری از ذائقه ها می باشد. ترشی قیسی به عنوان یک مواد غذایی تنقلاتی همچون لواشک و ترشک نیز مصرف می شود. ترشی قیسی تمامی خواص موجود در قیسی را خواهد داشت.
تولید ترشی قیسی درجه یک
مسلما تولید ترشی قیسی درجه یک زمانی حاصل می گردد که قیسی با کیفیت و مرغوبی در تولید آن به کار گرفته شده باشد. ترشی قیسی به صورت خانگی و همچنین صنعتی تولید می شود که در بسته بندی های بزرگ و کوچک عرضه می گردد. به طور کلی ترشی قیسی یکی از بهترین فرآورده های قیسی می باشد.
منبع: بازار آجیل و خشکبار ایران
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.