برگه قیسی زرد الو در انواع مختلف سیاه و طلایی دارای خواص متعددی است که آشنایی با آن می تواند کمک زیادی در انجام خریدی مطمئن نماید.
برگه قیسی زردآلو از جمله خشکبار هایی است که در مقادیر انبوه و عمده در ایران تولید می شوند. قیسی زردآلو در بخش های مختلف کشور حاصل می گردد، یکی از مهمترین کالا های صادراتی به شمار می رود که به صورت بسته بندی شده و یا فله در بازار های مختلف دور و نزدیک عرضه می گردد. برگه قیسی یکی از اشکال قیسی به شمار می رود که استفاده تنقلاتی از آن مورد توجه تر از سایر مصارف آن می باشد. قیسی زردآلو حاوی ترکیباتی ارزشمند و پر خاصیت می باشد که بسیاری از منابع در مورد آن جهت افزایش سطح آگاهی مصرف کنندگان این محصول، نوشته اند.
مهمترین خواص قیسی
یکی از مهمترین شاخصه های قیسی زردآلو که در ارقام مختلف سیاه و طلایی تولید می شود، وجود فیبر بالای آن است که کمک بسیار زیادی در جلوگیری از مواردی مانند بیماری های روده ای و نیز یبوست می نماید.
علاوه بر آن قیسی زردآلو به جهت دارا بودن بتاکاروتن برای دستگاه بینایی مفید بوده و از خطر بیماری هایی نظیر آب مروارید و البته بیماری های قلبی و برخی از سرطان ها می کاهد.
خرید برگه قیسی
خرید برگه قیسی به صورت عمده با اهداف و مقاصدی مختلف، انجام می شود. برگه قیسی ها، به دو صورت آفتابی و دودی تولید می شوند به همین دلیل این محصول را در بازار با دو رنگ سیاه و طلایی شاهد هستیم، هر کدام از برگه قیسی سیاه و طلایی خواصی منحصر به فرد دارند که برای مصرف کننده حائز اهمیت خواهد بود.
منبع: بازار آجیل و خشکبار ایران
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.