قیسی خشک ممتاز یا قیسی های صادراتی که تولید شده در بهترین مرکز تولید انواع قیسی در ایران هستند در نمایندگی ها پس از قرار گرفتن در بسته بندی های مخصوص صادراتی به کشور های متقاضی ارسال می شوند.
بزرگترین بازار خرید و فروش قیسی
بزرگترین بازار صادراتی خرید و فروش انواع نمونه های قیسی ایران برای کشور های اروپایی می باشد زیرا افراد زیادی در این کشور وجود دارند که به مصرف قیسی روی آورده اند در حالیکه توانایی تولید آن را ندارند.
دلیل اینکه اروپایی ها برای تامین نیاز خود به خرید از ایران روی آورده اند می توان به کیفیت بالایی قیسی های تولید شده در ایران اشاره نمود.
خرید و فروش قیسی در بازار صادراتی علاوه بر اروپا به کلیه ی کشور های متقاضی مانند کویت، عراق، کشور های حوزه ی خلیج فارس و… انجام می شود به همین دلیل برای پاسخگویی به نیاز آن ها حجم تولیدات قیسی در ایران تا چندین برابر نسبت به سال های گذشته افزایش یافته است.
خرید و فروش قیسی در بازار داخلی نیز با افزایش چشم گیری مواجه شده است این به خاطر توزیع مناسب محصول در سراسر کشور و همچنین تبلیغات به شیوه ای مناسب می باشد.
به عبارتی بسیاری از افراد پس از آشنا شدن با خواص خوراکی قیسی آن را به صورت میان وعده، چاشنی برای غذا و همچنین پخت خورشت مورد استفاده قرار می دهند.
گفتنی است که انواع قیسی خشک در خارج از کشور حجم تقاضیای بیشتری دارند زیرا احتمال سالم رسیدن آن ها با همان طعم و شکل اولیه بیشتر است این در حالی است که قیسی های تازه به دلیل نرم بودن و داشتن بافت لواشکی در بازار داخلی حجم فروش بالاتری را به خود اختصاص داده اند.
لازم به ذکر است که قیسی های در بازار داخلی و همچنین صادراتی خرید و فروش می شوند که به شیوه ای استاندارد و با رعایت کلیه ی نکات بهداشتی تولید شده باشند.
مراکز اصلی صادرات قیسی زردآلو خشک
صادرات قیسی زردآلو خشک از مراکز اصلی که همان نمایندگی ها، مرکز اصلی توزیع همچنین سایت های اینترنتی و شرکت های تجاری می باشند به صورت مستقیم و عمده انجام می شود این موضوع در جلب رضایت مشتری و افزایش میزان متقاضیان به قیسی ایرانی تاثیر بسزایی دارد زیرا در این صورت محصول با قیمت کاملا منصفانه ای به دست مشتری خواهد رسید.
برخی از واحد هایی که حجم فروش زیادی در یکی از کشور های وارد کننده دارا می باشند، قصد دارند با راه اندازی یک واحد فروش یا همان نمایندگی به وارد کننده انحصاری تبدیل شده و از این طریق سود آوری نمایند.
این موضوع نقش مهمی در سود آوری برای کشور داشته و یک راهکار برای ایجاد اشتغال به شمار می آید زیرا برای تبدیل شدن به وارد کننده انحصاری باید تولیدات را به شکل عمده ای گسترش داد بنابراین نیاز به افزایش تعداد کارکنان واحد تولیدی است.
اخذ نمایندگی فروش در دیگر کشور ها همزمان با سود آوری برای تولید کننده مزاییی برای کشور وارد کننده دارد که برخی از آن ها در ادامه مطرح شده است.
- امکان تهیه ی محصولاتشان به راحتی و در مدت زمانی کوتاه در حجم خواسته شده
- تهیه ی محصولاتشان با مناسب ترین قیمت ممکن
مرکز تولید انواع برگه قیسی صادراتی
انواع برگه قیسی صادراتی در مرکز های تولید به شیوه های مختلفی به دست می آید. از انواع روش های تولید قیسی می توان به تولید قیسی به روش تیزآبی، آفتابی، گوگردی در نمونه های هسته دار و بدون هسته اشاره نمود که در هر یک از روش های تولید قیسی های دارای درجه کیفی بالا برای انجام فعالیت صادراتی مورد استفاده قرار می گیرند.
مرکز های تولیدی می توانند برگه قیسی های تولیدی خود را به دیگر کشور ها صادر کنند که روند تولید مناسبی داشته و محصولات تولید شده توسط آن ها کلیه ی نشان های لازم از صنعت غذا و دارو، صنعت بهداشت و… را دارا باشد همچنین کلیه ی محصولاتش را از واحد کنترل کیفی عبور دهد زیرا تنها در این صورت می تواند از گمرک عبور نمایند.
از بین انواع نمونه های برگ قیسی، قیسی سکه ای که همان قیسی به دست آمده به روش گوگردی است و دارای دو نمونه ی سیاه و طلایی می باشد یا به عبارتی پس از گوگردی شدن در مقابل آفتاب خشک شده و یا با استفاده از دستگاه های مخصوص به دست می آیند بیشترین حجم از برگ های قیصی صادراتی را به خود اختصاص داده اند.
به همین دلیل تولید آن ها در حجم های بالایی انجام شده و همچنین صادرات آن ها به صورت فله ای و یا بسته بندی شده در وزن های مختلف به طور گسترده ای رایج می باشد.
تولید عمده قیسی سیاه صادراتی
تولید قیسی سیاه یا قیسی به دست آمده به روش آفتابی که به قیسی ارگانیک معروف است، به صورت عمده در حال انجام می باشد،زیرا این نمونه قیسی دارای خواص بیشتری از سایر نمونه ها بوده و همچنین فاقد هرگونه مواد افزودنی می باشد.
به همین دلیل این نمونه قیسی حجم خرید و فروش بیشتری از سایر نمونه ها داشته و در بازار صادراتی نیز متقاضیان خاص خود را دارد.
قیسی به دست آمده به روش ارگانیک یا همان آفتابی به دلیل قرار گرفتن در معرض نور رنگ سیاهی دارا می باشد، این در حالی است که طعم بسیار دلنشینی دارد.
گفتنی است که قیسی سیاه عموما در نمونه های دارای هسته می باشد.
به عبارتی بافت اولیه ی زردآلو دستخوش تغییر نمی شود.
تولید انواع نمونه های قیسی در ایران با استفاده از بهترین نمونه های زردآلو که طعم عالی داشته و کاملا سالم هستند انجام می شود این موضوع نقش مهمی در منحصر به فرد نگه داشتن طعم محصول خواهد داشت.
از خواص قیسی سیاه می توان به بهبود بیماری گوارشی، مشکلات بینایی، فشار خون و مشکلات ناشی از بیماری های عصبی و فشار خون اشاره نمود.
گفتنی است که این نمونه قیسی برای رشد مناسب کودکان و همچنین برای افراد باردار و رشد مناسب جنین بسیار مفید است.
به همین دلیل این نمونه قیسی یکی از پرطرفدارترین آجیل های زمستانه می باشد.
قیسی سیاه از سایر نمونه های قیسی حجم تولیدات کمتری دارد در حالی که میزان تقاضای آن در بازار بیشتر است به همین دلیل فروش آن با قیمت بالاتری نسبت به سایر نمونه ها انجام می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.