توزیع عمده قیسی ایران

قیسی های تولید شده در ایران به صورت عمده در سایر مناطق داخلی و همچنین بازار های خارجی تقاضا دهنده توزیع می گردد. پخش و توزیع قیسی بسیار مهم می باشد.
از آنجایی که قیسی در ایران به وفور تولید می شود، بنابراین دسترسی به بازار های مصرف این محصول بسیار حائز اهمیت است. تولید کنندگان با در نظر داشتن بازار های خارجی به عنوان دسته ای از مصرف کنندگان، صادرات قیسی را امکان پذیر نموده اند.
قیسی خشکباری است که برای کاربرد های متعدد استفاده می شود، خواص قیسی از جمله عوامل انگیزشی برای تولیدات بیشتر و متنوع تر قیسی های تولید شده می باشد. پخش و توزیع قیسی در بازار های مختلف به صورت اینترنتی انجام می شود.
منبع: بازار آجیل و خشکبار ایران

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما