صادرات قیسی سیاه تولید شده در اردبیل به مناطق متعددی صورت می گیرد. قیسی های سیاه چه ویژگی منحصر به فردی دارند که باعث جذب مشتریان شده است؟
اردبیل به عنوان مرکز تولید کننده قیسی از روش های متعددی برای تولید این محصول استفاده می نماید. قیسی های سیاه از جمله محصولات خاص این نوع خشکبار می باشند که به صورت عمده عرضه می شوند.
صادرات قیسی به کشور های زیادی انجام می شود، میزان تولید، این امر را امکان پذیر نموده است. قیسی های سیاه به دلیل ارگانیک بودن مورد توجه بسیاری از مصرف کنندگان این محصول در داخل و خارج کشور قرار می گیرند.
منبع: بازار آجیل و خشکبار ایران
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.