قیسی زردآلو به صورت عمده تولید می شود، بسیاری از مناطق ایران تولید کننده قیسی های با کیفیت و مرغوب می باشند. این امر در قیمت قیسی تاثیر گذار است؟
قیسی های زردآلو به روش های مختلف دودی و آفتابی در مناطق متعددی از ایران تولید می شوند، این محصول به روش های مختلفی استفاده می شود بنابراین برای سایر کاربرد ها گزینه ای مناسب است.
تولید قیسی در مقادیر انبوه و گسترده باعث شده است ایران توانایی صادرات آن را به کشور های دیگر نیز داشته باشد، فراوانی قیسی زردآلو موجب کاهش قیمت خرید آن در بازار برای سایر مصرف کنندگان خواهد شد.
منبع: بازار آجیل و خشکبار ایران
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.