قیسی های خشک توت در چه مناطقی از ایران تولید می شوند؟ آیا قیسی توت تنوع دارد؟ تولید جدیدترین قیسی های توت در ایران به صورت عمده انجام می شود.
قیسی های خشک توت یکی از بهترین نوع خشکبار های تولید شده در ایران می باشند، که به منظور افزایش زمان نگهداری میوه ارزشمند توت، تهیه می گردند. قیسی خشک توت را می توان برای سایر کاربرد ها تهیه نمود.
قیسی توت در مناطقی از ایران همچون یزد، مشهد و قزوین به صورت متمرکز و عمده تولید می شود، این محصول دارای انواع مختلفی است که برای مصارف متفاوت قیسی توت، مناسب می باشد از این رو در مقادیر عمده نیز خرید و فروش می شود.
منبع: بازار آجیل و خشکبار ایران
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.