تهیه ترشک و لواشک قیسی

ترشک و لواشک دو محصولی هستند که از قیسی تهیه و تولید می شوند، این محصولات به عنوان فرآورده های قیسی هستند که تولید آن به صورت صنعتی امکان پخش و توزیع آن ها را فرآهم نموده است.
قیسی نوعی زردآلو می باشد که به خشک شده آن نیز همین نام اتلاق می شود، لازم به گفتن است که به میوه خشک زردآلو نیز قیسی گفته می شود، این محصول فراوانی زیادی در ایران دارد به همین دلیل اشکال مختلف آن در بازار های داخلی و همچنین کشور های درخواست دهنده و خریدار، پخش و توزیع می گردد.

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

تهیه قیسی

آشنایی با انواع فرآورده های قیسی

قیسی طعم بسیار دلپذیری دارد به همین دلیل از آن به صورت های مختلفی استفاده می کنند، استفاده از آن در آجیل های شیرین، در پخت خوشمزه ترین غذا ها خصوصا غذا های محلی هر منطقه، تهیه و تولید انواع لواشک و ترشی ها از جمله موارد مختلف کاربرد های قیسی هستند.
ترشک و لواشک در کارخانه ها به صورت صنعتی با رعایت تمامی موارد بهداشتی تولید می شود، این محصولات با تاییدیه مجوز بهداشت همچون قیسی های خشک در بسته بندی های مختلف در بازار پخش و توزیع می گردد. بسیاری از خریداران عمده قیسی کسانی هستند که از آن برای تهیه پر فروش ترین فرآورده های آن استفاده می کنند.
منبع: بازار آجیل و خشکبار ایران

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما