واردات قیسی زردآلو دودی

قیسی های زردآلو به روش های متعددی تهیه می گردند، واردات آن ها در بازار های مصرف مختلف مورد توجه مخاطبان زیادی بوده است. قیسی های دودی چرا تهیه می گردند؟
قیسی های زردآلو را می توان مهمترین نوع قیسی دانست که نسبت به نمونه های قیسی دیگر که با میوه های مختلف تهیه می شوند، بازار های مصرف گسترده تری دارند. این دسته از خشکبار ها به شیوه ای خاص، تهیه می گردند.

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

تولید قیسی دودی

قیسی های زردآلو دودی با استفاده از دود نوعی ماده شیمیایی تهیه می شوند، استفاده از این دود به جهت تثبیت رنگ قیسی بوده که ارزش این محصول را دو چندان خواهد کرد. واردات قیسی های زردآلو به افزایش بازار فروش آن کمک کرده است.
منبع: بازار آجیل و خشکبار ایران

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما