قیسی آلو سیاه و یا همان آلو بخارا یکی از انواع قیسی میباشد که بیشترین مصرف و خرید آن توسط کاخانجات تولید لواشک و ترشی می باشد. کشور چین از طرفداران این محصول است و رتبه اول تولید را در جهان دارد، کشور ایران نیز این محصول را با کیفیت خوبی تولید می کند ولی برای برنده شدن در بازار رقابت باید استانداردهای تولید و بسته بندی خود را بهبود دهد. قیسی آلو به دلیل داشتن ویتامین C باعث جذب سریع آهن در بدن شده، و همچنین مصرف روزانه آن باعث جلوگیری از سرماخوردگی و ابتلا به آنفولانزا می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.