فروش اینترنتی قیسی بسته بندی

قیسی انواع مختلفی دارد که به صورت تک و یا مخلوط انواع مختلف آن در بسته بندی هایی متنوع قرار می کیرد. این محصولات به صورت اینترنتی به فروش می رسند.
قیسی خشکباری است که در سال های اخیر پیشرفت در تولید آن باعث شده است تنوع بیشتری داشته باشد، روش تولید یکی از عواملی است که در نوع قیسی تفاوت ایجاد کرده و این امر موجب گوناگونی و تنوع بیشتری در بازار شده است.
آلو قیسی خشک از آلو های مختلفی تولید می شود، این آلو ها بعد از برداشت از باغات شسته شده، سورت بندی می شوند و نمونه های خراب و لک دار جدا شده و به مرحله خشک کردن در اسلایس های متفاوت وارد می شوند، قیسی خشک شده نیز سورت بندی می شود، تا نمونه هایی که در فرآیند خشک کردن، خراب شده اند، جدا شود، یکدست سازی یکی دیگر از اهداف سورت بندی قیسی خشک می باشد، در برخی از کارخانه ها این فرآیند ها به صورت ماشینی انجام می شود.

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

قیسی بسته بندی

بسته بندی کردن انواع قیسی

نوع و اندازه قیسی بسته بندی آن را مشخص می کند، همان طور که می دانید نوع بسته بندی با توجه به عواملی مختلف تعیین می گردد، تولید کنندگان قیسی بهترین نوع بسته بندی را برای قیسی که حداکثر کارایی را برای سلامت محصول و مصرف کننده داشته باشد، انتخاب می کند، مقادیر مختلفی از قیسی های بسته بندی شده ایجاد می شود تا انتخاب و خرید و فروش قیسی آسان تر صورت گیرد.
منبع: بازار آجیل و خشکبار ایران

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما