قیسی زردآلو، به صورت درجه بندی شده در بازار وجود دارد که هر ارگان با توجه به نوع تولیدی خود می تواند درجات مختلف آن را سفارش دهد. عمدتا نوع درجه 1 قیسی، برای صادرات یا پخت و پز، و نوع درجه 2 آن برای تولید ترشی و لواشک و سایر محصولات به کار می رود. مجموعه ما قیسی زردآلو درجه 2 و با کیفیت را از شهرهای تولید کننده آن تهیه کرده و با قیمت خوبی به فروش می رساند. در هر نقطه از کشور هستید نوع و حجم قیسی درخواستی خود را بیان کنید و قیمت و نمونه های ما را دریافت نمایید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.