خواص مربای قیسی سیاه مرند

مربای قیسی یکی از فرآورده های مختلف قیسی می باشد که به شکل های متنوعی تهیه می گردد، قیسی سیاه تولید شده در مرند چه خواص قابل توجهی دارد؟
میوه ها یکی از گروه های غذایی هستند که به شکل های مختلفی تولید می شوند، مربا تنها یکی از محصولاتی است که با آن ها تهیه می گردد، قیسی میوه ای پر کاربرد و پر مصرف می باشد البته این نوع میوه که خشکبار آن نیز وجود دارد تنوع زیادی را شامل می شود، آلو ها عموما به صورت قیسی خشک شده و مورد استفاده قرار می گیرند.

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

قیسی سیاه

خواص مربای قیسی

همان طور که می دانید مرند آذربایجان تولید کننده انواع مختلف قیسی می باشد، قیسی تولید شده در این منطقه دارای کیفیت اعلا و درجه یک است که به سراسر کشور نیز توزیع می گردد، قیسی های مرند به مرغوبیت مشهور هستند به همین دلیل است که مشتریان زیادی را به سمت خود جذب نموده اند، یکی از دلایل موفقیت مرند، تجربه در تولید انواع مختلف قیسی می باشد.
قیسی سیاه که نمونه های مختلفی دارد، دارای پتاسیم و آهن قابل توجه می باشد، آهن موجود در قیسی بسیار مورد توجه مصرف کنندگان است، قیسی به همین دلیل است که برای درمان کم خونی می توان مثمر ثمر واقع شود، استفاده از خواص قیسی باعث شده است به صورت مربا، کمپوت و یا انواع مختلف دیگر تهیه و تولید گردد.
منبع: بازار آجیل و خشکبار ایران

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما