صادرات انواع قیسی زردآلو دودی

زردآلو به دو روش آفتابی و دودی خشک می شود. در روش دودی، زردآلو با گرد گوگرد خشک دود داده می شود تا رنگ آن ثابت بماند و از دست نرود. انواع درجه یک قیسی دودی برای صادرات مفید است و مشتریان اروپایی، آسیایی و آفریقایی ثابت خود را دارد. البته این نوع قیسی مصارف زیادی نیز در داخل کشور دارد و اکثر کارخانجات تولید کیک و شکلات از آن در تولید محصولات خود استفاده می کنند. برای تهیه نوع اصل و با کیفیت قیسی دودی با ما تماس گرفته و نمونه های ما را دریافت کنید تا از کیفیت این محصولات مطمئن شوید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما