زردآلو به دو روش آفتابی و دودی خشک می شود. در روش دودی، زردآلو با گرد گوگرد خشک دود داده می شود تا رنگ آن ثابت بماند و از دست نرود. انواع درجه یک قیسی دودی برای صادرات مفید است و مشتریان اروپایی، آسیایی و آفریقایی ثابت خود را دارد. البته این نوع قیسی مصارف زیادی نیز در داخل کشور دارد و اکثر کارخانجات تولید کیک و شکلات از آن در تولید محصولات خود استفاده می کنند. برای تهیه نوع اصل و با کیفیت قیسی دودی با ما تماس گرفته و نمونه های ما را دریافت کنید تا از کیفیت این محصولات مطمئن شوید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.