خرید انواع قیسی آفتابی

چرا قیسی آفتابی و ارگانیک؟ آیا نوع تیزابی آن ضرری دارد؟ خرید کدام یک بهتر است؟
قیسی که از خشک کردن میوه ها به دست می آید به دو روش سنتی و صنعتی خشک می شود. برای مصرف انواع خوراکی ها توصیه می شود نوع طبیعی آن که فاقد مواد شیمیایی است را مصرف کنیم زیرا نوع صنعتی قیسی با اضافه کردن تیزاب و گرد گوگرد خشک می شود. اگر کارشناسی برای انجام این کار نباشد ممکن است استانداردهای آن رعایت نشود و برای انسان مضر باشد، ولی خشک کردن با رعایت استانداردهای روز دنیا باعث شده قیسی تیزابی در کنار قیسی آفتابی هیچ ضرری برای افراد نداشته باشد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما