فروش عمده قیسی سیاه اردبیل

قیسی سیاه به کدام نوع قیسی می گویند؟
قیسی سیاه همان قیسی زردآلو است که به روش آفتابی خشک شده و رنگ آن به مرور تیره می شود. این قیسی به دلیل ارگانیک بودن طعم بی نظیری دارد و به صورت تنقلات بیشتر مصرف می شود. قیسی سیاه عمدتا در شهر اردبیل تولید شده و مشتریان بسیاری نیز در همین شهر دارد. اگر شما از طرفداران این محصول هستید و آن را با قیمت ارزانی می خواهید، می توانید آن را بی واسطه از طریق مجموعه ما خریداری کنید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما